Yoga

Jag är utbildad Viryayogalärare hos Nordiska Yogainstitutet i Stockholm. Viryayoga är en dynamisk yogaform med grund i hathayogan. I viryayogan jobbar vi med hela kroppen. Fokus är hälsosam rörelselära, filosofiskt tema och att ha roligt. Du är alltid välkommen som den du är och jag anpassar alltid yogan efter dig och det som du behöver.

Yogan hjälper oss att ta vara på ögonblicket på ett mer harmoniskt och medvetet sätt, det gör oss lugnare, gladare, smidigare och lär oss att vara mer i nuet."Connect to your heart & soul"

Yogaretreat 2025

Vi har skapat en yogavecka på Santo Antão (Kap Verde) högt uppe i bergen bland tropiska växter, fantastiskt klimat och med en massa härlig yoga, Ayurveda, behandlingar, mat och utflykter. 

Allt vi gör det gör vi med hjärtat, glimten i ögat, en massa skratt och med mycket kärlek. Vi ser fram emot att få träffa just dig och hoppas att just du vill hänga med oss! 

Ett personligt yogaprogram 

Anpassat till dig och din kropp.
Konsultation, program och genomgång

3 timmar pris 2 750 kr   

Yoga för företag

Yoga för företag och organisationer i grupp eller enskilt. Kontakta mig för förslag på upplägg.

Offert lämnas på uppdraget


Yogaevent

Yoga för event/möhippor/svensexor.
Kontakta mig för ett förslag på upplägg.

Offert lämnas på uppdragetVill du bli en bättre golfare?

Nytt spännande samarbete är klart med Åda Golf & Country club i Trosa!
Jag tillsammans med Johan Ljungsberg startar upp programmet mental träning och yoga för golfare tillsammans med Åda golf & Country club. Med hjälp av gammal kunskap (Yoga och Ayurveda) kan vi förbättra golfspelares spelupplevelse och resultat utan fokus på swingteknik eller utrusting.

Vill du också spela golf mer fokuserat, smidigare och spela i ett härligt flow när du kliver ut på golfbanan i år? Tveka inte att höra av dig.