oM MIG

Jag är utbildad Ayurvedisk massageterapeut, hälsorådgivare och panchakarma-terapeut vid Skandinaviska Ayurveda-Akademin i Helenelund, certifierad Ayurvedisk livsstilskonsult hos Dr Sangeeta vid Yogayama i Stockholm, jag har studerat Ayurveda i Indien där jag fördjupande mig både teoretiskt och praktiskt vid Ayurveda Academy i Aluva i Kerala, jag är utbildad i Ayurvedisk huvud- och ansiktsmassage vid Axelsons Institute i Stockholm,  utbildad i chakrabalansering av Lars-Göran Kronberg, utbildad reinkarnations & regressionsterapeut samt tidigare liv medium av Pehr Trollsvedan samt så är jag utbildad i dearmorering och wombhealing hos joy4life och jag är utbildad Viryayogalärare vid Nordiska Yogainstitutet i Stockholm.

Jag har alltid haft ett stort intresse för hälsa och jag brinner för att hjälpa människor att komma i balans och hitta sitt inre lugn. 

Jag älskar möten med människor och jag reser till världens alla hörn med yogamattan på ryggen som min bästa vän. Det känns alltid så kravlöst och skönt att bara vara och få rulla ut mattan oavsett var i världen jag befinner mig.


Mötet med mig själv i yogan och meditationen varje morgon, känns som en av de finaste stunderna som jag kan ge mig själv. 

"Everything I do I do it with my heart"