Välgörande och avslappnande massage för hela dig

Abhyanga
Oljemassage 

En härlig helkroppsmassage med varm sesamolja. Kroppen masseras med lätt tryck och svepande rörelser. Djupavslappnande för kropp & sinne. Den stärker nervsystemet, ökar cirkulationen, mjukar upp leder, ökar vitaliteten och rensar kroppen ifrån slaggprodukter.

vishes 
Massage med tryck

En härlig helkroppsmassage med varm sesamolja och ett hårdare tryck än Abhyanga. Musklerna stimuleras på djupet och löser djupt liggande spänningar. Vishesh har samma effekter som Abhyanga. Avslappnande och skön för den som känner sig tung i kroppen.

Marmabehandling 
sinnet

Djupt avslappnande och balanserande för sinnet och kroppen. Marmapunkter är ställen där stress och orenheter sätter sig. Dessa punkter berörs med speciella eteriska oljor och med en mycket lätt beröring. En kraftfull behandling som startar kroppens egna självläkningsprocess.

kati chikitsa 
ryggen

En behandling för dig med ryggproblem, stelhet eller inflammation. Ryggen masseras med olja och varma örtknyten. Som balsam för stela ryggar och onda axlar. Rekommenderas att göra 3 dagar i rad.

Kati-basti 
energiflöde 

Balanserar energiflödet och löser blockeringar. Är bra för stelhet, stress, smärta, kronisk värk och sömnproblem. En damm byggs upp i ryggslutet med varm örtmedikerad olja Rekommenderas att göras 3 ggr inom 1 v.

abhyanga/Marma 
kropp och sinne

Behandlingen som ger balans på djupet. Helkroppsmassage med varm sesamolja och lätt beröring av marmapunkter. Kroppen och sinne renas, cirkulationen ökar och kroppens egen förmåga till läkning startar.

vishesh/marma
kropp och sinne

En härlig helkroppsmassage med tryck och varm sesamolja som ges i en kombination med lätt beröring av kroppens marmapunkter. Kroppen och sinnet renas, cirkulationen ökar och kroppens egna förmåga till läkning startar.

Abhyanga/kati chikitsa
djupavslappning för rygg

En härlig helkroppsmassage med varm sesamolja som ges i kombination med en traditionell Ayurvedisk ryggbehandling där jag använder varma örtknyten på din rygg. Är som balsam för stela, onda ryggar & axlar. För dig med långvariga ryggproblem.

Vishesh/kati chikitsa 
Kropp och rygg

En härlig helkroppsmassage med tryck och varm sesamolja som ges i kombination med en traditionell Ayurvedisk ryggbehandling där jag använder varma örtknyten på din rygg. Är som balsam för stela, onda ryggar & axlar. För dig med långvariga ryggproblem.

Garshan/Abhyanga
Lymfsystem & förbränning

En helkroppsmassage som utförs med råsiden vantar, avslutas med en oljemassage. Behandlingen renar lymfsystemet, ökar förbränningen i fettvävnaderna, förbättrar matsmältningen, ämnesomsättningen, motverkar celluliter och trötthet. En utmärkt behandling om det finns mycket slaggprodukter i kroppen. Görs med fördel på våren.

Garshan/vishesh
lymfsystem & förbränning

En helkroppsmassage som utförs med råsiden vantar, avslutas med en oljemassage med hårdare tryck. Behandlingen renar lymfsystemet, ökar förbränningen i fettvävnader, förbättrar matsmältningen, ämnesomsättningen, motverkar celluliter och trötthet. En utmärkt behandling om det finns mycket slaggprodukter i kroppen. görs med fördel på våren

Shiroahbhyanga
huvudet

En underbar massage av huvudet, nacke, axlar, skuldror och ansikte. Behandlingen ges med eller utan olja. Shiroabhyanga löser upp stress och lättare spänningar som har lagrats. Behandlingen motverkar huvudvärk, värk i skuldror och axlar. Shiroabhyanga stimulerar cirkulationen i huvudet, lugnar ner sinnet/tänkandet och ökar klarheten i sinnet.

Abhyanga/shirodhara
nervsystemet

En härligt djupavslappnande helkroppsmassage med varm olja och långa svepande rörelser, avslutas med olja som droppar ner över pannan. En lugn och avstressande behandling där hela nervsystemet får lugn och ro. 

Vishesh/shirodhara
Nervsystemet

En härlig djupavslappnande helkroppsmassage med tryck och varm olja, avslutas med olja som droppar ner över pannan. En lugn och avstressande behandling där hela nervsystemet får lugn och ro.

retreat mars 2024
Kropp, själ, sinne

 Längtar du efter att följa hjärtats röst, hitta din inre kraft och ge din kropp och själ den näring som den behöver för att leva ett friskt och hälsosamt liv. Häng med oss till Kap Verde 11-17 mars 2024.

Ayurvedisk huvud- och ansiksbehandling

Det här är en jätte härlig behandling.
Behandlingen startar med en avslappningsdel sedan masseras huvudet, axlarna, ryggen och ansiktet. Behandlingen minskar spänningar, motverkar migrän, förbättrar hyn, förstärker syn, hörsel, smak, lukt, ökar cirkulation och lugnar ner nervsystemet.

Chakra & Polaritetsbalansering

En chakrabalansering är avslappnande och  rogivande. Våra chakran behöver vara i balans så att dom har rätt rotationsriktning, frekvens, hastighet och polaritet.  I behandlingen kan man uppleva värme, kyla eller rysningar i kroppen och känslan av att det händer något i kroppen då energin sätts igång och börjar flöda fritt.


Tidigare liv session 

Genom att gå in i djupet av tankar, känslor, upplevelser och minnen så skapas en möjlighet att våga möta sina skuggor, ofta starka skam och skuldkänslor. En regression är oerhört nyttig för den personliga utvecklingen och är väldigt läkande och insiktsfull. 

Ayurvedisk Konsultation

Vid en Ayurvedisk konsultation läser jag din puls för att upptäcka eventuella obalanser. Du får skräddarsydda hälsoråd anpassade efter dina behov. Råden är enkla och effektiva. Små förändringar över lång tid gör en stor skillnad för din hälsa och ditt välbefinnande.

konsultation/behandling

Vi startar med en Ayurvedisk konsultation för att upptäcka eventuella obalanser. Du får skräddarsydda hälsoråd anpassade efter dina behov. Direkt efter konsultationen följer en Ayurvedisk behandling som är specialanpassad för dig.

Konsultation Återbesök 

Jag rekommenderar ett återbesök två månader efter din första Ayurvediska konsultation. Jag gör en pulsläsning, stämmer vi av hur du mår och vi går tillsammans igenom hur behandlingen hemma har gått. Återbesöket tar 30 minuter.

inför behandlingen

När du kommer till mig för behandling, tänk på:
• Använd oömma kläder då oljan kan ge fläckar
• Behandlingen sker med endast underkläder på
• Ät inte precis innan behandlingen men kom inte heller hungrig
• Stäng av mobilen under behandlingen
• Du duschar hemma
• Drick mycket vatten efter behandlingen